Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Soft Play

Descoperă Bucuria Înălțimilor la SoftPlay Arena! 🚀

Bine ați venit într-un univers fascinant dedicat micuților aventurieri de peste 5 ani! La SoftPlay Arena, oferim o experiență captivantă, plină de distracție și, mai presus de toate, sigură pentru cei mici!

🌈 Aventuri Înălțătoare și Pline de Adrenalina!

Experimentează senzația de înălțime într-un mediu controlat, escaladând zone special concepute pentru a dezvolta abilitățile motorii și a stârni curiozitatea copiilor.

🎢 Topogane și Curse pe Slide!

Bucură-te de coborâri pline de distracție și entuziasm pe topogane variate și piste de curse pe slide, oferindu-le celor mici senzații unice și amuzante.

🌈 Piscina de Bile Colorate!

Într-o lume plină de culori și texturi, copiii se pot relaxa sau juca în piscina cu bile colorate, o experiență senzorială care încurajează interacțiunea și coordonarea.

💦 Pista de Tubig!

Răcoritoare și plină de distracție, pista de tubig adaugă o notă de aventură, oferind copiilor posibilitatea de a experimenta senzații noi într-un mod sigur și controlat.

🔍 Jocuri de-a V-ați Ascunselea!

Într-un colț special al SoftPlay Arenei, copiii se pot bucura de jocuri clasice precum v-ați ascunselea, dezvoltând abilități sociale și de colaborare.

👩‍👧‍👦 Siguranță și Supraveghere Profesională!

In SoftPlay Arena, securitatea este prioritatea noastră. Un angajat Joy Park dedicat este mereu prezent pentru a se asigura că cei mici se distrează într-un mediu sigur și supravegheat.

🌟 De ce SoftPlay?

Dezvoltare Fizică și Socială: Oferim activități care încurajează dezvoltarea fizică și socială a copiilor.

Aventuri Adaptate Vârstei: Fiecare element este proiectat special pentru siguranța și captivarea celor cu vârsta peste 5 ani.

Bucurie și Amintiri de Neuitat: SoftPlay creează momente de bucurie și râsete într-un mediu plin de energie pozitivă.

Descoperă lumea înălțimilor în siguranță la SoftPlay Arena, unde fiecare aventură este o ocazie de a descoperi și de a te distra într-un mediu distractiv și sigur!

💰 Tarife Atractive:

Luni – Joi:

30 min – 20 puncte

60 min – 30 puncte

120 min – 50 puncte

Vineri – Duminica:

30 min – 25 puncte

60 min – 40 puncte

120 min – 65 puncte

🚀 Descoperă bucuria săriturilor în aer și adrenalina Trampoline Zone, cea mai mare atracție din Joy Park!

JOY PARK Ploiesti © 2024. All Rights Reserved.