Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Climbing Area

Ascensiune la Noi Înălțimi, Asistată și Plină de Aventură!

Bine ați venit în Climbing Area, locul unde doritorii de senzații tari și pasionați de aventură pot experimenta bucuria escaladării într-un mediu sigur și captivant. În această zonă specială a Joy Park, te invităm să te ridici la înălțimi impresionante de până la 15 metri, cu sprijinul și asistența dedicată a echipei noastre.

Descoperirea Plăcerii Ascensiunii

Echipament Complet: Fiecare aventurier primește un echipament complet de escaladă, inclusiv centură de siguranță, căști și echipament specializat, asigurându-ne că fiecare participant se bucură de o experiență sigură și confortabilă.

Instructaj Profesional: Înainte de a începe escaladarea, echipa noastră de instrucțori experimentați oferă un instructaj detaliat, explicând tehnicile de escaladă, regulile de siguranță și modul corect de folosire a echipamentului. Ne asigurăm că fiecare aventurier se simte pregătit și încrezător înainte de a se angaja în această experiență unică.

Catarare Asistată: Cu sprijinul colegilor noștri experimentați, fiecare participant are posibilitatea de a-și depăși limitele și de a atinge înălțimi pe care poate că nu și le-ar fi imaginat. Asistența constantă și încurajarea fac din fiecare ascensiune o reușită personală.

Siguranță la Înălțime

La Joy Park, siguranța este cea mai importantă. Fiecare element al Climbing Area este proiectat și întreținut în concordanță cu cele mai riguroase standarde de siguranță. Echipamentul este verificat și actualizat regulat, iar personalul nostru este instruit pentru a asigura o experiență fără griji.

De ce Climbing Area?

  • Experiență Unică de Înălțime: Climbing Area oferă ocazia de a experimenta senzația unică de a atinge înălțimi impresionante, oferind o perspectivă diferită asupra aventurii.
  • Catarare Asistată și Încurajare: Cu sprijinul echipei noastre, participanții se bucură de o experiență de escaladă fără griji, sprijinindu-se reciproc și încurajându-se pe măsură ce ating noi înălțimi.
  • Reușite Personale: Fiecare reușită în escaladă devine o realizare personală, oferindu-le aventurierilor satisfacția depășirii limitelor și atingerii obiectivelor propuse.

Descoperă senzația catarării și bucură-te de fiecare moment de ascensiune la Climbing Area, unde experiența înălțimilor devine o aventură sigură și plină de satisfacții personale!

Tarif
Luni – Duminica
20 minute – 15 puncte
30 minute – 25 puncte

JOY PARK Ploiesti © 2024. All Rights Reserved.