Skip to content Skip to footer
Cel mai mare parc de distractii din Prahova

Bucurie și Aventură pe 4000 de mp!

Bine ați venit la Joy Park, destinația supremă a distracției și aventurii în inima Prahovei! Cu o suprafață impresionantă de 4000 de metri pătrați, Joy Park este cel mai mare parc de distracții din zonă, oferind experiențe captivante și amintiri de neuitat pentru toți vizitatorii.

Distrează-te într-un Peisaj de 4000 de metri pătrați

Joy Park se bucură de o vastă paletă de activități distractive, cu jocuri și atracții adaptate pentru toate vârstele. Fie că ești în căutarea senzațiilor tari ale unor atracții extreme sau preferi aventurile mai liniștite, aici vei găsi ceva pe placul tău. De la trambuline și cățărări, până la zone tematice și jocuri electronice, Joy Park oferă o varietate captivantă de distracții.

Organizează Petreceri Private în Stilul Tău

Joy Park este locul perfect pentru a sărbători evenimente speciale! Cu facilități extinse pentru petreceri private, putem transforma orice ocazie într-un eveniment unic și memorabil. Sălile tematice, atmosfera plină de bucurie și echipa noastră dedicată fac din petrecerile private la Joy Park o experiență autentică și distractivă.

Localizare

Situat în Ploiești, pe Bulevardul Republicii în cartierul Albert, Joy Park este ușor accesibil pentru toți cei dornici de distracție și aventură. Cu o amplasare convenabilă și parcare generoasă, suntem gata să vă întâmpinăm pentru a vă oferi cele mai captivante experiențe.

Despre Noi

La Joy Park, ne dedicăm să oferim distracție nelimitată și bucurie tuturor vizitatorilor noștri. Echipa noastră pasionată și prietenoasă este întotdeauna aici pentru a vă asigura că fiecare moment petrecut în parc este plin de zâmbete și amintiri deosebite.

Rezervă Acum și Descoperă Bucuria la Joy Park!

Descoperă senzații tari, aventuri neașteptate și atmosfera plină de bucurie la Joy Park – cel mai mare parc de distracții din Prahova! Rezervă acum și pregătește-te pentru o experiență de neuitat alături de prieteni și familie!

image 11
image 12
Reviews

Ce spun cei care au fost la Joy Park

Cel mai tare loc de joaca 🎉 f ok organizat, preturi ok si cel mai amabil si extraordinar staff pe care mi-a fost dat sa il intalnesc la un loc de joaca. Kudos! Am venit de la Bucuresti special pt locul asta & clar o sa tot revin

Anda Stanciulescu

Mama

Locație excelenta pentru copii.Nu se vor plictisi garantat își vor dori să revină.Personalul plăcut si amabil,inclusiv cei de la zona de food. Felicitări!

Diana Iliescu

Educator

Frumos, curat, prețuri corecte pt ce se oferă. Mâncarea neașteptat de bună!

Viorica Mares

Parinte

Locul este foarte mare si ofera foarte multe posibilitati de joaca pentru cei mici. Recomand

Vagneti Constantin

Tata

JOY PARK Ploiesti © 2024. All Rights Reserved.